Што е слушен апарат и како работи

Што е слушен апарат и како работи

Слушен апарат е мал електронски уред кој се носи внатре во увото или позади увото. Тој ѓи појачува звуците за ...

Повеќе
Типови на слушни апарати

Типови на слушни апарати

Современите слушни апарати се достапни во широк спектар на модели со различен дизајн и технички ...

Повеќе
Како да одберете слушни апарати

Како да одберете слушни апарати

Кој слушен апарат е најдобар за Вас зависи од степенот на оштетување на слухот. При одбирањето на модели на ...

Повеќе
покажи повеќе