Oticon Opn

Oticon Opn

OTICON Opn е прв слушен апарат кој им помага на корисниците да слушаат добро дури и во ситуации кои бараат повеќе ...

Повеќе
Alta 2

Alta 2

Oticon Alta 2 е од фамилијата на слушни апарати со најнапредна технологија и припаѓа во премиум класата на ...

Повеќе
Nera 2

Nera 2

Oticon Nera 2 е од фамилијата на слушни апарати со најдобри перформанси во категоријата на модели од напаредна ...

Повеќе
покажи повеќе