ОШТЕТУВАЊЕ НА СЛУХОТ НА РАБОТНОТО МЕСТО

ОШТЕТУВАЊЕ НА СЛУХОТ НА РАБОТНОТО МЕСТО

Оштетувањето на слухот на работното место може да донесе предизвици - за Вас и Вашите колеги. Ако пропуштате ...

Повеќе
ПОДДРШКА НА РОДНИНИТЕ И ПРИЈАТЕЛИТЕ КОИ ИМААТ ОШТЕТУВАЊЕ НА СЛУХОТ

ПОДДРШКА НА РОДНИНИТЕ И ПРИЈАТЕЛИТЕ КОИ ИМААТ ОШТЕТУВАЊЕ НА СЛУХОТ

Нетретираното оштетување на слухот влијае на нашиот друштвен живот. Поттикнете ги членовите од семејството ...

Повеќе
ПРИЧИНИ ЗА ТИНИТУС И РЕШЕНИЕ

ПРИЧИНИ ЗА ТИНИТУС И РЕШЕНИЕ

Тинитусот е изненадувачки чест - околу 10% од луѓето го доживуваат постојано. Иако не може да се излечи, ...

Повеќе
ШТО Е ОШТЕТУВАЊЕ НА СЛУХОТ?

ШТО Е ОШТЕТУВАЊЕ НА СЛУХОТ?

Една од шест возрасни личности има некој степен на оштетување на слухот.

Повеќе
ЗУЕЊЕ ВО УШИТЕ И КАКО НАСТАНУВА

ЗУЕЊЕ ВО УШИТЕ И КАКО НАСТАНУВА

Зуењето во ушите се јавува ненадејно и знае да биде прилично иритантно.

Повеќе
ПОЗИТИВНИ РЕАКЦИИ НА ФОТО МОДЕЛ СО СЛУШЕН АПАРАТ

ПОЗИТИВНИ РЕАКЦИИ НА ФОТО МОДЕЛ СО СЛУШЕН АПАРАТ

Една реклама за обетки на британскиот бренд ASOS, на која моделот има слушен апарат, покрена многу позитивни ...

Повеќе