Петковски Миле

Петковски Миле

Пензионер со долгогодишно работно искуство

Повеќе
Стерјовски Славе

Стерјовски Славе

Се викам Стерјовски Славе ,татко сум на две деца и по професија сум високо квалификуван возач и со тоа се ...

Повеќе
покажи повеќе