Аудитива го цени мислењето на корисниците на своите производи и услуги и се труди константно да го подобрува работењето врз основа на тоа. Доколку имате некое прашање или предлог контактирајте не преку формуларот која се наоѓа во прилог, а ние ке се потрудиме да Ви одговориме што побрзо.

Продавница Адреса Телефон Работно време Детали
Скопје (Центар)
Скопје (Центар) ул. Мајка Тереза бр. 7, Центар 02 306 18 06 од Понеделник до Петок од 08:00 до 20:00 h и Сабота од 08:00 до 13:00 h