Компанијата Аудитива е динамично и перспективно претпријатије кое се развива и шири од година во година и затоа е во постојана потрага на стручен и квалитетен персонал.

Доколку се пронаоѓате себе во работата со која се занимава Аудитива и мислете дека со вашето знаење и искуство можете да придонесете на нашиот тим, пополнете го формуларот подолу и испратете ни ја својата работна биографија.

Ѓи очекуваме Вашите пријави.

Дозволени формати: PDF, MS Office Word, ZIP.