AUDITIVA HISTORIKU

AUDITIVA HISTORIKU

Veprimi kryesor i ndërmarrjes është shpërndarja e aparateve për dëgjim nga udhëheqësi botëror i prodhimeve Oticon. Auditiva përveq që ...

Më shumë
HISTORIKU OTICON

HISTORIKU OTICON

Kompanija Oticon është një ndër prodhuesit më të vjetër dhe më i madh në botë të aparateve për dëgjim, ka traditë që ...

Më shumë
Zatto Audiovox

Zatto Audiovox

Auditiva si udhëheqës në tregun e Republikës së Maqedonisë në fushën e audiologjisë dhe pajisjeve audiologjike është përkushtuar ...

Më shumë
Shfaq më shumë