Caktoni kontrollë falas për dëgjim

Caktoni kontrollë falas për dëgjim

Në të gjitha filijalet e kompanisë Auditiva në Maqedoni mund të bëni kontroll falas të dëgjimit tuaj dhe nëse është e nevojshme të provoni modelet më të reja të aparateve për dëgjim ...

Më shumë
Na kontaktoni

Na kontaktoni

Auditiva e vlerëson mendimin e përdoruesve të produkteve të tyre dhe shërbimeve dhe përpiqet vazhdimisht për të përmirsuar punën në atë bazë. Përderisa keni pyetje ose propozim na ...

Më shumë
PYETJET MË TË SHPESHTA?

PYETJET MË TË SHPESHTA?

  Ku prodhohen aparatet e dëgjimit të cilat I shitni ? Auditiva e përfaqëson udhëheqësin botëror të prodhimeve të aparateve për ...

Më shumë
Shfaq më shumë