Во сите претставништва на компанијата Аудитива низ Македонија можете да направете бесплатна проверка на Вашиот слух и доколку е потребно можете и да испробате најсовремени и најнови модели на слушни апарати од светскиот лидер, данската компанија Oticon.

За да не чекате долго најдобро е да го закажете својот бесплатен термин во најблиското претставништво кое вам ви одговара на телефонските броеви:

1.Скопје (Центар), ул. Мајка Тереза бр. 7, Центар, телефон: 02 306 18 06

2.Скопје (Бит Пазар), бул. Крсте Мисирков бр. 4, Бит Пазар, телефон: 02 321 00 12

3.Битола, ул. Димитар Илиевски Мурато бр. 10, мезанин лок. 2, телефон: 047 212 333

4.Штип, ул. Христијан Карпош бр. 34/1-4, телефон: 032 614 171

5.Куманово, ул. 11 - ти Октомври бр. 43-1/1, телефон: 031 420 166

6.Тетово, ул. 29 - ти Ноември бр. 107-1/1, телефон: 044 352 810

7. Гевгелија, ул. Владо Кантарџиев бр. 2, телефон: 034 217 101