АудитиваКуќата на добриот слух

Аудитива е генерален дистрибутер на слушни апарати и опрема од данската компанија Oticon. Искуството во областа на слушните апарати кое компанијата Oticon го стекнува од 1904. година и успешната соработка со компанијата Аудитива од 2010 година, е гаранција за квалитетна грижа на вашиот слух.

Аудитива

Запознјате ѓи нашите задоволни корисници на слушни апарати

СТЕРЈОВСКИ СЛАВЕ

СТЕРЈОВСКИ СЛАВЕ

Се викам Стерјовски Славе ,татко сум на две деца и по професија сум високо квалификуван возач и со тоа се занимавав се до моето пензионирање.Слухот го губев постепено како резултат на мојата професија,и ми беше тешко да се поврзам со околината и да ги остварам моите желби и цели. Откако го добив ОTICON апаратот мојот живот се промени.

ЕДНОСТАВНА ПРОЦЕДУРА ЗА ПОДОБАР СЛУХ

Закажете бесплатна проверка на слухот

АУДИТИВА ДОАЃА ДО ВАСПогледнете каде сме во Вашето место

Добивајте најнови вести во врска со слухот на вашиот email