AUDITIVAShtëpia e dëgjimit

Auditiva është shpërndarës gjeneral I aparateve për dëgjim dhe pajisjeve nga kompnia e Danimarkës Oticon. Përvoja në zonën e aparateve të dëgjimit të cilën kompanija Oticon e përvetson nga viti 1904, bashkëpunimi I suksesshëm me kompaninë Auditiva nga viti 2010 , është garancë për kualitetin dhe kujdesin e dëgjimit tuaj.

AUDITIVA

Njoftohuni me përdoruesit tanë të kënaqur të instrumenteve të dëgjimit

Shpejt...

PROCEDUR E THJESHTË PËR DËGJIM MË TË MIRË

Caktoni kontrollim pa pagesë për dëgjim

AUDITIVA VJEN DERI TEK JUShikoni ku gjendemi në vendin tuaj

Merrni lajmet më të fundit rreth dëgjimit në mailin tuaj